Vevves

En hemlis

Eller hemlis och hemlis… Du som följer mig på instagram vet redan. Men… Jag har blivit med nytt jobb! Herregud vad jag varit nervös det senaste, nerverna har verkligen suttit utanpå kroppen och jag har legat vaken till sent på nätterna. Men igår fick jag besked, bröt ihop (av glädje såklart) och ringde A. Han trodde att något allvarligt hade hänt när jag grät som jag gjorde, fram tills jag fick ur mig ”jag fick jobbet”. Haha, gobit!

Under det senaste halvåret har jag varit sjukskriven till och från. Under dessa perioder har jag hunnit fundera på vad jag vill. Vill jag plugg, byta jobb, vad vill jag i så fall plugga och vad vill jag byta till för jobb? Funderade om jag skulle prova att plugga till någon som sitter på ett kontor, men alla som känner mig sa direkt nej. Trots att det är ett smidigt 7-16 jobb så kan jag inte sitta på ett kontor. Jag har alldeles för mycket behov av att det ska hända något på en arbetsplats, vara varierande och träffa nya människor.

Att ha funnit ett jobb där jag kan utvecklas, det är oroligt pushande för mig. Jag är en otroligt framåt och glad person och att jag kan få använda det till 100% gör mig så tacksam.
Mitt upp i allt som har varit under detta halvåret har jag fått se vilka människor i min omgivning som genuint bryr sig om mig och vilka som frågar saker för ett helt enkelt tillfredsställa deras nyfikenhet och ingenting annat. Tycker det är så synd att människor har så lite i sina egna liv att dom måste hålla det uppe genom någon annans bekostnad. Samtidigt tackar jag för det, för jag behöver inte lägga energi på dessa människor och det, de är skönt =)


 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats