Vevves

Hallen före och efter renovering

Äntligen är renoveringen av hallen klar! Det har varit mycket slit och jobb. Jag får faktiskt ge mig själv en klapp på axeln för att det är jag som gjort det största arbetet. Här hemma är det jag som tycker sådant är roligt, medan A lätt blir irriterad av att hålla på att måla, tapetsera och allt sånt, haha =)

När vi flyttade in i huset så prioriterade vi att renovera alla andra rum, inklusive köket, då vi hade lite tidspress på oss, Så hallen har helt enkelt hamnat lite längre ner på prioritetslistan. Men en dag när jag var själv hemma och hade tråkigt, så började jag renovera, haha.

Såhär såg det ut innan renoveringen.

Panelen rev jag ner och bakom dolde det sig många lager av tapet. Slet bort allt jag kunde och sedan tapetserade jag med renoveringstapet innan jag började måla. Herrejisses! Jag tycker i vanliga fall att vanlig tapet är lätt att jobba med och det går fort. Men det är inte vad jag kan säga om renoveringstapet, haha! Den är tjockare och bredare, vilket gör att det inte alls är samma sak som med en vanlig tapet. Ett tips till dig är att bära med dig det i beräkningarna om du ska jobba med renoveringstapet- det tar liiite längre tid, men är värt det!

Här är resultatet…

Visst blev det fint!? Spegeln har min fantastiska sambo gjort till mig <3
Färgen visar sig inte helt rätt på bild, men färgen heter ”elephant breath” och är en fantastiskt varm och mysig färg. Vi ville inte ha en för mörk färg på väggarna i hallen då vi inte har några fönster där, men däremot har vi ljusinsläpp in till hallen från de andra rummen. Vi hade bestämt oss för ”varmgrå” från jotun, men i sista sekund ändrade vi oss (läs jag, hehe) och det blev denna. A var skeptisk till en början men när han såg resultatet tyckte han att det blev lika bra som jag tyckte.

Vad tycker du?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats