Tess

Vevves

Lyckan att plocka mina egna pioner

För några dagar sedan fann jag dessa i våran trädgård. Det är ju våran första sommar här i huset och vi vet ännu inte vad för fint som gömmer sig i trädgården. Jag blev iallafall så glad när jag fann dessa. Har planerat att köpa pionplantor och plantera, men nu får det vänta tills nästa år.

Idag började morgonen med ett läkarbesök. Fick bland annat ta lite blodprov för att se hur det ligger till med min anemi. Håller tummarna att det är okej iallafall, äter trots allt både folsyra och järntabletter.
Efter läkarbesöket var jag hundvakt åt denna lilla tjej. Hon är så mysig! Jag blev ganska hängig efter blodproven, så vi gick och vilade i sängen.
Jag har så svårt för sprutor och när jag tar blodprov måste jag alltid ligga ner, haha! Usch, det är verkligen inte kul. Har många gånger fått ligga kvar i stolen och sköterskorna har fått komma med vått papper och badda min panna och försöka få i mig vatten.
Nu kollar jag och A på “better call Saul” och utanför är det oväder. Vi ska snart gå och lägga oss. Och som jag längtar tills imorgon! Våran Ludde kommer äntligen hem och A går på långledigt. Så härligt ❤️
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Tess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats