Tess

Vevves

Midsommarhelgen

Godmorgon 💗 Klev upp för en stund sedan med Ludde som vaknade tidigt idag. Var uppe till efter midnatt igår, så jag kan ju inte säga att jag är i det piggaste laget, haha. Andra koppen kaffe kickar nog snart in 😉 I natt kom A hem efter att ha varit ut med vänner, så får se senare hur pigg han är, haha =)

I eftermiddag ska vi åka in till Gävle och ikväll hoppas jag på lite tid tillsammans med A framför våran serie. Håller tummarna att Ludde vill somna fort 🙈

Hur har din midsommar varit? Våran har varit lugn. Vi hade planer på att åka iväg till A’s pappa och fru, men stugan vi skulle låna där nere var redan utlånad, så vi var hemma istället. Passade på att åka och köpa en pool till Ludde. Perfekt nu när det är så varmt, och han älskar att bada. Mot eftermiddagen fick jag migrän så jag var tvungen att gå och lägg mig en stund. Så himla tråkigt, men vilade iallafall upp mig lite och när jag vaknade igen satte jag igång att baka lite. Det blev bara något enkelt men så gott.

Bakade en sockerkaka, vispade sommargrädde, delade en del jordgubbar som du ser i botten av glaset, sedan finhackade jag en annan del och pressade över lite limesaft, blandade med lite socker och lät det dra en liten stund.

När sockerkakan var klar så delade jag den i småbitar och varvade sockerkaka, grädde och jordgubb blandningen. Det blev så gott och enkelt att slänga ihop.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Tess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats