Tess

Vevves

Onsdag och smider helgens planer

Hej fina! Hur mår du? Jag mår bra. Har precis ätit lite frukost och ska börja planera lunchen tills A kommer hem och äter lunch. Det blir nog någon form av korvgryta tror jag, ingenting jag tidigare provat, så ska bli kul att prova något annat. Dessutom har vi lite tråkigt väder med moln och regn. Så en värmande korvgryta tror jag blir bra =)

I helgen har det varit full fart och väldigt utmanande. Ludde är i en väldigt jobbig period nu där han ska testa alla gränser som finns och ett “nej” finns inte ha hans värld. Så kvällarna för mig och A betyder mycket för oss, där bara vi får vara och andas ut lite. Det är ju bara en fas och jag tänker att det snart går över, men ibland är det svårt att hålla kvar den tanken när det är som jobbigast.

Idag är det lillördag och planerna för helgen börjar smidas. Vi ska eventuellt åka till Västerås i helgen. Har du några planer för helgen? 💗

Söndagens brekkie, så gott och enkelt 😋

När Ludde hade somnat för natten och A var ute passade jag på att krypa ner i soffan med en skål godis och kolla på youtube. Plöjde igenom allt jag missat 🙈

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Tess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats