Tess

Vevves

Remiss skickad till logoped

Hej fina 💗 Jag skulle behöva lite rĂ„d frĂ„n dig som sjĂ€lv gĂ„tt igenom detta med ditt barn och skulle vilja berĂ€tta lite. Som jag har nĂ€mnt tidigare har Ludde börjat stamma och jag har suttit och lĂ€st en hel del om det. I torsdags efter mitt besök hos lĂ€karen passade jag pĂ„ att gĂ„ förbi BVC för att prata lite kring Luddes stamning. VĂ„ran fantastiska BVC sköterska sa att hon kan skicka en remiss till en logoped sĂ„ vi fĂ„r ta tag i detta sĂ„ tidigt som möjligt. SĂ„ remissen Ă€r skickad till logopeden och ni vĂ€ntar vi bara pĂ„ en tid.

Hur gĂ„r en sĂ„n hĂ€r utredning till? Skulle bli sĂ„ glad om du vill dela med dig 💗

Skapa en blogg pÄ Vimedbarn.se du ocksÄ, klicka hÀr! Och du har vÀl inte missat topplistorna, klicka hÀr!
Kommentarer
Tess

Kommentera

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.
stats